SAMIN SON + MARTÍ // DLIGHT

Demà divendres 16 de novembre de 2018 ens visiten Samin Son i Martí Guillem (per segon any, aquest cop amb el seu nou projecte DLIGHT).
La cita serà al Groove Tarragona, a les 20:30 h del vespre.
Esperem compartir l'art sonor d'aquests dos artistes que estan de ruta per Europa.

THIS IS NOT GRAFFITI #3

lThis is not graffiti representa un estat de la questio vers l’art urbà.

Un estat de la qüestió des de la praxi. Les teories que aixopluguen el graffiti no li pertanyen. L’art al carrer vol saccejar-se de qualsevol etiqueta. No vol deixar-se enxampar.

Un escriptor urbà pot tindre un pla. Fins i tot treballar per encarrec. Però This is not graffiti no és un encàrrec. Aquí els autors fan grafiti en diàleg amb el mateix graffiti, discuteixen amb la tècnica, des de l’aerosol o des d’alguna altra branca de l’andargraund.

THIS IS NOT GRAFFITI

Presentación a càrrec del artistes i ruta per la nova entrega de murals urbana al circuit Display.
Dimecres 25 de juliol a les 21h a l'Espai Jove Les Palmeres.

DEMANAR PERMÍS

Un jove novaiorquès d’ascendència grega va començar a signar al metro amb un pseudònim: TAKI. Ràpidament van sorgir-ne imitadors que intentaven destacar amb inscripcions més grans o més cridaneres. Finalment, aquesta moda va ultrapassar les parets del metro i es va escampar pels carrers. Es tractava d’una obra d’autoexaltació egòlatra o era una manera de significar-se i transcendir en una ciutat gran on la majoria dels ciutadans són només consumidors sense nom?

Ruta Diplay This is not Graffiti.

Foham Fonezs

Foham, Dabuten, Enguany i Otorcse són els artífex de “This is not graffiti”, una exposició del projecte “Display, mostra d’art al carrer”, de Laboratori Visual, als displays escampats per la ciutat de Tarragona. “This is not graffiti” pretén fer-nos repensar (al públic, però també als artistes) el graffiti com a forma d’expressió artística; i amb l’arribada de cada nova estació, els quatre escriptors de grafit −seleccionats perquè són autòctons i reconeguts− hauran de dialogar o repintar les creacions dels altres tres participants.

Pàgines

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell