El Rotet de Santa Teca 2014

rotet santa teca tecla festa major tarragona ecològic cultura vi natural Disseny: Mar Borrajo cervesa artesana

La Santa Teca i el Rotet de Santa Tecla es fusionen per celebrar l'abdicació de l’avorriment. I el lema resa: Fem Pair! amb una proposta que fusiona gastronomia i espectacle en clau de territori. Al Pla de la Seu durant els dies 18, 19 i 20 de setembre gaudirem d'una fira de productors i restauradors que fan ecològic i km 0 acompanyats de la creativitat del país, on sobretot la música és el fil conductor. Cerveses artesanes, vins naturals, mel, pa, formatges i verdures ecològiques i tot cuinat amb segell d'autor. L'objectiu és promocionar la singularitat de la cultura del Camp de Tarragona amb l'antena posada en els valors de la sostenibilitat, la sobirania alimentària, la qualitat de vida mediterrània i l'accent picant de l'estil flamboïant.

En paral·lel a la fira gastronòmica i l'escenari musical s’han confeccionat unes jornades de pensament i debat que hem titulat Equilibri. Noms destacats del món de la cultura i el patrimoni, investigadors i joves emprenedors seran interpel·lats a presentar les seves reflexions i el seu treball. Completen el gruix del programa activitats per a la canalla. En resum, un festival de tres dies en format in crescendo, i que culminarà dissabte amb un complert: esmorzar de forquilla, sardana i vermut i no parar fins la revetlla nocturna.

El Participen: El Cortijo, El Llagut, Lolatapes, Portal 22, Txar3verd, Almosta, Mas Folch, Quinoa, l'Esportell del Bou, Les Clandestines, Estraperlo, Segarreta, L'Ò, La vella Caravana, Beerstorming, Escoda&Sanahuja, Laureano Serres (Mendall), Jordi Llorens, Abel Aguadé (Sant Roc), Moisès Virgili (9+), Celler Comalats, Clot de les Soleres, Carlania Celler, Solà d'Ares, Celler Sicus, Dasca&Vives, Entre flors, I un Rave, Àpit integral, Herbes de la Conca, Hort de la Sínia, Nurgaia, Forn Jordi Andreu i Xai de Cal Ton Gros.

(Vegeu la programació completa al programa adjunt.)
Disseny: Mar Borrajo

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell