Equilibri

 Rafael López-Monné, Jesús Ortiz, Elisenda Trilla, Ignacio A. Sevil, Joan Vives, Núria Cosialls, Marta Terrassa, Josep Cester i Roger Cáceres. Equilibri

En el marc del Rotet de Santa Teca us presentem Equilibri, un espai de difusió i debat del pensament contemporani vinculats a la sostenibilitat i al patrimoni com a eixos per al creixement. De la mà d’expertes i experts, durant dos dies reflexionarem sobre els conceptes i els vincles entre territori, agricultura, ecologia i alimentació. Coneixerem altres formes d’organitzar-se i pensar la cultura. Parlarem d’experiències concteres de producció ecològica. Coneixerem projectes de conservació i custòdia del territori. Aprendrem sobre emprenedoria verda, teràpies naturals i formes alternatives d’economia i consum. I ho regarem amb un vi ecològic.

Comptarem amb la presència i les idees de Rafael López-Monné, Jesús Ortiz, Elisenda Trilla, Ignacio A. Sevil, Joan Vives, Núria Cosialls, Marta Terrassa, Josep Cester i Roger Cáceres. Equilibri tindrá lloc a l'espai Turisme, del Patronat de Turisme (Carrer Major 39, Tarragona), els dies 18 i 19 de setembre, de 17h a 19h.

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell