Fem Pair

rotet de santa teca tarragona fira gastronomia ecologia

Us donem la benvinguda a Fem Pair, la primera edició d’una publicació que recull l’esperit i l’energia que mou a tots els implicats en aquest experiment: El Rotet de Santa Teca, un intent agosarat de fusionar ecologia i cultura en clau de territori.
La fórmula que presentem inclou una fira gastronòmica amb productes saludables, de temporada i de proximitat; un festival de música i arts visuals on la creativitat, l’alegria i el sentit del gaudi en són el fil argumental; i finalment unes jornades de difusió i debat des del pensament contemporani vinculades a la sostenibilitat i al patrimoni com a eixos per al creixement.

El Rotet de Santa Teca és un intent de crear sinergies entre actius i creatius, empresaris i pensadors, productors i artistes, públics i cultures. És un esforç per dignificar el que es fa aquí i ara i projectar-ho al món; un aparador de l’excel·lència; una oportunitat per al tast i una experiència sensorial. Un projecte i una marca amb fonaments clars, que fusiona el saber fer de la tradició mediterrània amb la lògica de la innovació i d’allò estrictament contemporani. I més enllà, un trampolí per propulsar noves relectures a la singularitat d’una terra que resguarda memòries i sabers de civilitzacions mil·lenàries.

El Rotet de Santa Teca està pensat com un espai on poder menjar, beure, viure i dialogar amb els orígens i l’avantguarda. Un espai atractiu per innovador als ulls dels forasters, i entranyable per viscut als ulls dels que són d’aquí. Des d’aquests plantejaments volem posar l’accent en els valors de la sostenibilitat, la sobirania alimentària, una vida saludable i el regust picant de l’estil flamboïant.

Sota el quitrà estan les tomaqueres!

(descarrega't la revista en format pdf)

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell