THIS IS NOT GRAFFITI #3

lThis is not graffiti representa un estat de la questio vers l’art urbà.

Un estat de la qüestió des de la praxi. Les teories que aixopluguen el graffiti no li pertanyen. L’art al carrer vol saccejar-se de qualsevol etiqueta. No vol deixar-se enxampar.

Un escriptor urbà pot tindre un pla. Fins i tot treballar per encarrec. Però This is not graffiti no és un encàrrec. Aquí els autors fan grafiti en diàleg amb el mateix graffiti, discuteixen amb la tècnica, des de l’aerosol o des d’alguna altra branca de l’andargraund.

Aquesta proposta va néixer amb l'afany de revisar el ventall de recursos i estils del graffiti des de poses old school a codis més millennial, des dels tesaures del hip hip als signes trap que se'ls rebenten; en altres paraules, l'objectiu és fer el dibuix/esquema que ens permeti identificar els seus significats, sense por a fracasar en l'intent, doncs o bé son indesxifrables, o be no estan a la nostra alçada perquè encara no en tenim prou de llum.

Aquest dijous 20, tornem a liarla. Els quatre creadors es reptaran a definir la naturalesa del grafiti, o en el millors dels casos, assenyalar què no és.

Començarem a la Wrung Store, amb la mostra d’una sèrie de creacions que hem editat, i que podràs adquirir a baix cost, per poder autofinanacar el projecte.

Vora dos quarts de vuit del vespre, ens convoquem allà i després de trencar el gel iniciem ruta pels plafons guiats pels propis artistes.

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell