Convocatòria de Projectes de Creació d’Arts Visuals. Centre d’Art Torre Muntadas

Origen: 
Centre d’Art Torre Muntadas
Termini: 
07/07/2011

Part de la programació de la Sala d'Art Josep Bages del Centre d'Art Torre Muntadas es conforma a partir dels projectes rebuts a través de la convocatòria. Aquesta divideix la tipologia de propostes expositives en propostes per a exposicions individuals i projectes per a exposicions col·lectives.

1] Podran participar en aquesta convocatòria totes les persones o col·lectius majors de 18 anys que treballin entorn a les pràctiques artístiques i/o l’educació de l’art.
2] A partir de les propostes presentades es conformarà part de la programació del Centre d’Art Torre Muntadas durant l’any 2012.
3] Tota la documentació ha de ser enviada en format digital a torremuntadas@elprat.cat fins el dia 7 de juliol de 2011. En el cas de què es vulgui adjuntar altre material com catàlegs, CD/DVD o maquetes, cal que es faci arribar al Centre d’Art Torre Muntadas (C/Jaume Casanovas 80, 08820, El Prat de Llobregat) abans del 30 de juny. Totes les persones presentades rebran confirmació de recepció per e-mail.
4] La selecció es farà per part de l’equip del Centre d’Art Torre Muntadas i personal del Departament de Cultura i el resultat es comunicarà a finals del mes de juliol.
5] Els autors de les propostes no seleccionades seran informats per correu electrònic.
6] L’organització es reserva el dret de decidir la quantitat de projectes i artistes seleccionats en cada modalitat, de proposar un canvi de modalitat a l’artista i de declarar la convocatòria deserta en alguna o totes les modalitats.
7] Els projectes no seleccionats seran susceptibles de ser exposats / produïts a altres sales de la ciutat.
8] La participació en aquesta convocatòria implica la total acceptació d’aquestes bases.

+Info: http://www.torremuntadas.elprat.cat/presentacio3_1/_5G1ICS7tAW6monc-VeE7...

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell