Alba Rodríguez Núñez

Vaig néixer en 1984 a Tarragona. Sempre m'ha interessat l'art en les seves diferents expressions. Vaig estudiar a Barcelona. Primer a l'escola de disseny i art Eina. Després se'm va obrir un nou món cap a la fotografia, vaig començar a l'Institut d’Estudis Fotogràfics i vaig continuar a l'escola Gris Art fent una especialització en natures mortes, retrat i moda. Ara duc a terme els meus projectes artístics i també encàrrecs professionals. A Laboratori Visual he acceptat de portar la secretaria.

Blai Mesa Rosés
Blai Mesa Rosés

Sociòleg, investigador i fotògraf de formació. Com a activista cultural ha format part en diverses associacions i projectes vinculats a les arts visuals: Künts & Revolution, Inout Produccions, AAVC, Hangar.org. Ha exerceit professionalment de gestor cultural, curador i creatiu. Actualment és el tesorer de l'Associcació Cultural Laboratori Visual.

Cristina Serra Juncosa
Cristina Serra Juncosa

Llicenciada en Arquitectura per la UPC i estudis de fotografia a la EADT. Professionalment, ha estat vinculada a varis despatxos d’arquitectura i també ha treballat per a diferents institucions públiques de la demarcació. Fotogràficament, ha participat a l'exposició "Espais espectaculars" als SSTT de Cultura de la Generalitat, al festival SCAN de fotografia 2010 (SCANoff i E·plec), i ha obtingut ex-aequo el Premi Carles Mani d'Arts Visuals 2010 que concedeix l'Ajuntament de Tarragona.

Marina Vives Cabré
Marina Vives Cabré

Politòloga (UPF, Barcelona i Humbold Universität, Berlin) i especialista en estudis culturals del Mediterrani (URV). Màster en Art Actual: anàlisi i gestió (IL3-UB). Editora en cap de la revista de crítica i cultura contemporània A*Desk (http://a-desk.org/), ha col·laborat en el Festival internacional de cinema REC, Fòrum Ciutats Creactives (Arquitecturas Colectivas) i el Centre d'Art de Tarragona. Des de 2011 forma part del Laboratori Visual, on desenvolupa tasques de producció i comunicació, així com co-direcció de l’e·plec 2012.

Paloma Pontón Merino
Paloma Pontón Merino

Doctora en Sociologia, treballa des de 2007 vinculada a la recerca universitària (www.sbrlab.com) en l’àmbit dels Estudis de Gènere. També ha realitzat tasques de comunicació i producció al BASE Film Festival de l’ESCAC (Barcelona), al Festival de Curtmetratges Curt Ficcions (Barcelona-Madrid) i al Festival REC (Tarragona). A Laboratori Visual realitza tasques de producció i comunicació.

Pau F. López Sànchez
Pau F. López Sànchez

Pau F. López Sànchez (1986), natural de Sant Boi de Llobregat ha estudiat Llicenciatura de Belles Arts a la Universitat de Barcelona tot centrant el seu interès en l’àmbit del dibuix. És artista, activista i educador en l'àmbit de lees arts visuals. Actualment és el president de l'Associació Cultural Laboratori Visual.

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell