Internet per emprenedors. Oferta especial per amics de Laboratori Visual

Internet per emprenedors

Has pensat mai a oferir la teva obra a Internet però no saps com fer-ho? Ja tens presència online però no aconsegueixes clients? El món de la informàtica se't fa difícil i pesat?

Els amics de PC Repair Tarragona ens fan arribar una oferta especial per a Laboratori Visual i els seus amics: un curs d'Internet per a Emprenedors, especialment pensat perquè artistes i productors de tota mena aprenguin el funcionament d'internet per fer arribar la seva obra al públic, a meitat de preu.

Es tracta d'un curs presencial i intensiu. En un cap de setmana aprendràs de forma fàcil:

Baixada del Pajaritu 2016

Baixada del Pajaritu 2016

La Baixada del Pajaritu arriba a la seva onzena edició el proper dissabte 6 de febrer; amb la X Baixada i la II Pujada d’andròmines. Enguany com a novetats hi haurà una Botifarrada matinera, servei de barra amb vermut Miró i un escenari musical a la mateixa Plaça del Rei amb Club Vinil Tarragona i concerts de Capità Canapé i Eo. També es farà una paella popular per 250 persones per el chef de Al Gra.

Santoral Postmodern d'Emergència

S P E

Quan tenim problemes més grans que nosaltres, busquem solucions més grans que nosaltres. Aquest és un dels objectius de la religió, de la metafísica, de la mística i la màgia: donar esperança en l'existència de quelcom superior als humans, quelcom que pugui donar-nos un cop de mà quan patim i no hi ha solució terrenal possible a la vista. És aquesta la utilitat dels déus, àngels, dimonis, sants, esperits, arquetips, sistemes esotèrics i criatures fantàstiques de totes les cultures.

Condicional Compost

Programes electorals per a les arts visuals a Tarragona

«Condicional compost»

Programes electorals per a les Arts Visuals.

De l’1 al 30 de maig de 2015

 

Les principals candidatures municipals pel 24 de Maig a Tarragona comuniquen el seu projecte per a les Arts Visuals a Tarragona cadascuna en un DISPLAY traduint la dialèctica en un llenguatge visual. Les candidatures són ERC, ICV, CUP, PP, PSC, CIU, ARA TARRAGONA i C’s que treballen amb un equip de creatius per a desenvolupar cada intervenció.

Display acull el projecte 'Murs per la pau'

La pau és la clau

Del 15 al 24 d’abril els plafons dels Display estaran ocupats pels projectes portats a terme dins de la proposta 'Murs per la Pau', desenvolupada a partir del treballs proposats per alumnes d’Arts Aplicades al Mur de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i realitzats amb els alumnes dels Centres Educatius que participen en el projecte d’Educació per la Pau, impulsat pel Grup de Tarragona de la Xarxa d’educadores i educadors per a una ciutadania global d’Oxfam-Intermón amb el recolzament i la participació de la Conselleria d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona

Pàgines

Disseny web: Möla! / Desenvolupament web Edgar Saumell